top of page
  • Wonderwood

rammer fra bruktbutikken // thrift find frames

Bruktbutikker oversvømmes av innrammede bilder og plakater. Ofte er bildene utdaterte og gammeldagse, men ta en titt på rammen rundt og se den for deg på din egen vegg med et annet motiv. Fine rammer kan ofte være dyrt, men på bruktbutikk og loppemarked kan du gjøre et rammekjøp til en billig penge.If its one thing you`ll be sure to find in any thrift shop, its old frames.

Often with dated and old fashion prints or photos. But take a closer look at the frame and imagine it hanging on your wall with your print in it. Beautiful frames can be expensive, but in thrift shops and flee markets you can find really good frames to a really good price.Jeg fant disse fine rammene sist jeg var i bruktbutikken. Et innrammet rosa gudsord med 70-tallsmønster er ikke helt min stil, men rammen hadde herlig patina i svart og rust. Og det beste av alt,- det var to av dem til den nette sum av 20,-kr.I found these beautiful frames in my local thrift shop. The pink bible verse inside the frame was not really my style, but the frame itself has charm and patina. And the best of all; I found two of them to the cost of 20 NOK.Jeg vasket rammen skikkelig og demonterte den for fjerning av printet inni. Bakplaten av tynn finèr fjernet jeg også, for å lage en flytende ramme til printene mine.


I disassembled and cleaned the frame and removed the print inside. I also removed the backboard to make a floating frame.


Printene jeg ville ramme inn fant jeg på nettet. Disse grønne plantene printet jeg fra Pinterest.


I found these lovely plant prints on Pinterest.Ettersom jeg ikke ville bruke bakplaten, limte jeg glasset til rammen med limpistol. Printet teipet jeg til glasset med en ørliten bit med blank teip.


I attached the glass to the frame using a glue gun. Then I attached the print to the glass with a tiny piece of tape.Når trappegangen er ferdig oppusset skal de opp på veggen, men enn så lenge pynter de opp bildelisten i stua.

Håper du ble inspirert til å ta en titt i rammehylla neste gang du er i bruktbutikken.


I hope you got inspired to take a closer look in the frames section next time you`re in a thrift shop.Commentaires


Take me back

to Wonderwood

Recent Posts
bottom of page