top of page
  • Wonderwood

fornye med spray-maling // upcycle with spray paint

Jeg finner stadig ting på bruktbutikken eller loppemarked som jeg liker veldig godt, men som kanskje ikke har den riktige fargen eller som fremstår slitt og utdatert. Den aller enkleste måten å fornye interiør og møbler på er å spraymale med en maling som dekker godt. I helga har jeg tatt en runde med sprayboksen på gamle hagemøbler og pynt til verandaen. Lykten jeg fant innerst i hageboden hadde jeg tenkt til å kaste, men den ble kjempefin etter et lag med maling.

_______________________________________________________________

I always go looking for old interior and furniture in thriftshops and markets. A lot of times I find beautiful things that I really like the shape and function of, but it looks a bit worn and outdated. The easiest way to upcycle any furniture or interior is to spray paint in a color you really like. This weekend I`ve spray painted some old interior for my garden. The old lantern was ready for the trash, but with a new coat of paint it looks really good on my terrace.

FØR:

BEFORE:

Jeg brukte matt svart kalk-maling til dette prosjektet.

Før spraying pusset jeg lett med sandpapir og tørket vekk støvet.

______________________________

I used matt black chalk paint for this prosject.

Before spraying I sanded with sandpaper and wiped away the dust.

På hagebenken brukte jeg 2 bokser med spraymaling.

Vipps er terrassen møblert med nye freshe møbler i svart.

_____________________________________________________________

On the garden bench I used 2 cans of spray paint.

My terrace is now upgraded with new and modern interiors in black.

LENA // WONDERWOOD

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts
bottom of page