top of page
  • Wonderwood

diy enkel påskekrans // diy easy easter wreath

Påsken er rett rundt hjørnet og ettersom hyttepåsken utgår for de fleste av oss i år er det hyggelig å pynte litt ekstra hjemme. Påskepynten jeg har i hus er stort sett laget av familien yngste medlem eller består av gamle diy-prosjekter, påskeservietter og gule lys. En påsketradisjon jeg derimot holder fast ved er å pynte på trapp og veranda, med vårløk og andre vårlige dekorasjoner. I år har jeg laget en enkel påskekrans til døren, med materialer jeg allerede hadde liggende i hobbyrommet.

 

Easter is just around the corner and for most of us this Easter will be celebrated at home.

I dont decorated much for Easter, but this year I`ll make an effort to spend a cozy holiday at home. I`ve upcycled an old wreath with materials I already had lying around. It`s so simple to make and bring out the true spring- and Easter feeling.

Materiale:

Kvistkrans

Plastegg (mine er fra Panduro)

Bomullsblomster

Greiner

Limpistol

Sløyfebånd

 

Materials:

Wreath

Plastic eggs

Cotton flowers

Branches

Glue gun

Ribbons

Enkelt og greit:

Fest eggene og bomullsblomstene til kransen med en limpistol

Attach the eggs and cotton flowers to the wreath using a glue gun

Samle en bukett med kvister og knyt den til kransen med en sløyfe

Tie branches to the wreath using a ribbon

Så er kransen klar for døren!

The wreath is ready to hang on the front door

Gjør det beste ut av situasjonen og fortsett å gjøre de tingene du kan gjøre og liker å gjøre. For meg handler det om å skape og utfolde meg kreativt gjennom gjenbruk og natur.

Jeg kan fortsatt skape nytt av gammelt og fortsatt bruke naturen.

Det er jeg så takknemlig for!

Mer enn noen gang.

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts
bottom of page