top of page
  • Wonderwood

freebie: frøposer // seed packets

Verden står på hodet og det er rare tider, men naturen går heldigvis sin gang. Våren er i anmarsj og det ligger noe befriende og håpefullt i det, spesielt i år. Jeg bruker dagene til hjemmekontor og hjemmeskole og ettermiddagene brukes til små vårprosjekter. Jeg kommer til å dele flere av dem her fremover.

Første prosjekt er en freebie fra meg til deg; små frøposer du kan printe ut og oppbevare vårens frø i.

 

It`s strange times, but spring is arriving and brings hope of better days to come. I spend my days working from home and creating easy spring projects. I will be sharing some of them here. First one out is a printable freebie; cute seed packets to keep spring seeds safe.

1. Print frøposene. Link nederst i innlegget.

2. Klipp ut

3. Brett frøposen etter de stiplete linjene og lim

4. Fyll med frø

 

1. Print the seed packets. Link below.

2. Cut out

3. Fold and glue

4. Fill with seeds

Frøposene finner du her:

Download seed packets:

Så noen varkre blomster!

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts
bottom of page