top of page
  • Wonderwood

ikea hack: boho baskets

Ikea har så mange fine småvarer. Jeg er spesielt fan av de små kurvene og oppbevaringseskene de alltid har i sortementet og jeg har kjøpt ganske mange opp gjennom årene. Men lets face it, Ikea er ikke stedet om du liker en personlig og særegen stil - med mindre du, som meg, er glad i å gjøre Ikea hacks. Og kurvene fra Ikea er nærmest skapt for å redesigne - med enkle midler.

Disse 2 kurvene har jeg hatt i noen år og de har hatt forskjellige bruksområder, både på badet, på verandaen og i veslas sokkeskuff. Nå har de fått en enkel oppgradering og er tilbake i stua i ny drakt.

________________________________________

Ikea has so many nice items. I especially like the little baskets and trinkets and I have boutht quite a few of them over the years. But lets face it, Ikea is not the place if you like a personal and unique style - unless you, like me, love to do Ikea hacks.

These 2 baskets I`ve had for a few years and they have had different purposes around the house,- both in the bathroom, on the balcony and in my daughters drawers. Now I`ve given them a simple makeover and are back on my coffee table.

Også kurven "Ljusnan" fra Ikea har fått seg en ny look. Ved hjelp av litt garn har den blitt til en boho-inspirert blomsterpotte til sukkulenten min.

________________________________________

The basket "Ljusnan" also got a new look. I uses yarn to turn this little basket to a flowerpot for my succulent.

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts
bottom of page