top of page
  • Wonderwood

diy hylle med skinnreim // diy leather strap shelf

Innlegget er sponset

Sponsored post

 

Kjøkkenet er under stadig oppgradering - vi har malt innredningen, lagt nytt gulv og malt vegger. Jeg har vært på utkikk etter en stilig kjøkkenhylle til kokebøker, krydder etc, men med stramt oppussingsbudsjett og sær(egen) smak har kjøkkenveggen vært tom siden desember.

Ideen til hyllen fikk jeg da jeg dagdrømte i en dyr nettbutikk, som solgte en likende hylle med firesifret prislapp. Min derimot kostet ca 80,- kr i møbelvinkler. Resten hadde jeg liggende i uthus og kjeller.

//

Kitchen is under upgrade - we`ve painted the kitchen cabinets, made a new floor and painted the walls. I`ve been looking for a stilish and affordable kitchen shelf since we started upgrading in December, but haven`t found anything I wanted or could afford.

Idea to this DIY shelf came to live while daydreaming and browsing a pricey webshop. I saw a shelf very simular and thought "I can make this" - even with my very limited carpenting skills.

Til hyllen brukte jeg gammel plank som jeg saget i lengdene 100 cm x 40 cm. Plankene ble malt og skrudd sammen til et rektangel. Skinnreimen fra Endlessleather festet jeg med skrue i ene kortsiden, strammet hardt og festet andre enden av reimen i motsatt side. Under hyllen festet jeg kroker til oppheng av skjærefjøler.

//

To make the shelf I used old wood sawed in the lengths of 100 cm x 40 cm. The wood was painted and screwed together to form a rectangle. The leather strap from Endlessleather was attached to both short ends of the shelf.

Disse 30 mm reimene i ekte skinn finnes i mange forskjellige farger hos Endlessleather.

//

Jeg er fornøyd med resultatet og det beste med å lage ting selv, er at du får det akkurat slik du vil ha det

//

I`m really pleased with the result and the best part of making it yourself is that you`ll get exactly what you want

Ønsker deg en god april!

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts
bottom of page