• Wonderwood

Veggheng

Jeg deltar stadig vekk i giveaways og gi-bort`er på Instagram, men vinner bare en sjelden gang. Denne gangen stod imidlertid vinnerlykken meg bi (!!!) og den flotte premien henger nå på veggen over spisebordet. Den har lenge ligget i en eske i skapet, jeg har liksom ikke funnet noen passende plass for det flotte vegghenget, men i dag bestemte jeg meg for at den skulle få hedersplassen ved spisebordet.

Det er nesten så jeg angrer på at jeg ikke har fått hengt den opp før - det ble SÅ fint!

Vegghenget er laget flinke av Iissic - som tryller med ull i alle farger. Besøk nettbutikken hennes HER.

Høsten er rett rundt hjørnet og det er deilig å innrede med tekstiler og levende lys. Pastellfargene i stua skal ut og høstfargene og ullteppene skal inn! Jeg liker høsten litt jeg...

God høst til deg!

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts

Copyright

© 2016 by Wonderwood

Proudly created with Wix.com

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Round
  • Pinterest Round

FOLLOW ME ON INSTAGRAM


LIKE ME ON FACEBOOK

 

WATCH ME ON PINTEREST

 

 

LIKE WHAT YOU SEE?

HAVE ANY QUESTIONS?