top of page
  • Wonderwood

Monthly Makers: Stoff // Fabric

Hagen har tatt mesteparten av tiden denne måneden og inneliv og pyssel har blitt byttet ut med uteliv og hagearbeid. Det er en deilig tid vi er inne i! Monthly Makers tema denne måneden var TYG eller STOFF og jeg fikk akkurat tid til å melde meg på med denne krakken som jeg fant i bruktbutikken for en tid tilbake og som har fått nytt liv med fargerikt stoff.

//

Life is happening outside at the moment and indoors projects has to give way to gardening and outside living. I found this stool in the thrift store a while ago and now its been upcycled with colorful fabrics.

Slik så originalen ut, da jeg forbarmet meg over den i bruktbutikken

//

This is how I found it in the thrift store. Not much of a beauty

Stiftepistol, vatt og stoff er alt man trenger. Stoffet ble stiftet på både på lokk og stammen

//

All you need is a tacker, stuffing and fabrics

Et fargerikt tilskudd til stua

//

A colorful eyecatcher

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts
bottom of page