top of page
  • Wonderwood

hjemmelaget luftfrisker med lavendel og jasmin // diy room spray with essential oils

Jeg liker at huset lukter godt, men luftfrisker fra butikken er som regel verken bra for helsa eller miljøet. Dessuten er det forholdsvis dyrt, særlig med tanke på at man kan lage sin egen og naturlige for en brøkdel av prisen. Jeg varierer oljene jeg bruker i sprayen og har en liten flaske stående i flere av husets rom. På soverommet er det søvndyssende lavendel som gjelder, mens på badet dufter det jasmin.

//

I like my house to smell good, but air fresheners from the store are often bad for both your health and the envirement. Learn how to make your own all-natural room spray that will leave your house smelling good.

Du trenger:

Oljer - jeg brukte lavendel og jasmin

Vodka

Vann

Sprayflasker

Merkelapper - som du lager selv

Tørka blomster/urter

//

Ingredients and supplies:

Essential oils

Vodka

Water

Spray bottle

Labels (make them yourself)

Dried flowers

Slik gjør du:

Det er ikke mye hokuspokus å lage din egen luftfrisker; bland sammen 1/3 vodka og 2/3 vann. Tilsett 10-15 dråper med oljer, alt etter hvor sterk du ønsker at duften skal være. Dersom du har urter/blomster for hånden, bland det inn til slutt. Rist og spray!

//

How to:

It`s really easy to make your own room spray. Just mix 1/3 vodka and 2/3 water. Add 10-15 drops of essential oils. Shake and spray!

For en personlig vri, kan du lage merkelappene selv! Jeg stemplet enkelt og greit små stoffremser som jeg festet rundt flaskehalsen

//

Make your own room spray labels by stamping fabric strips and tying them around the bottle

Duften av vår // Smells like spring

God påskeuke!

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts
bottom of page