top of page
  • Wonderwood

diy broderte papirposer // diy embroidered paper bags (Monthly Makers)

Papirposer har lenge vært populære til oppbevaring, som blomsterpotter, til kjøkkenredskaper eller bare til pynt. Se hvordan du enkelt kan lage dine egne papirposer av gamle magasiner, gråpapir eller annet papir du har for hånden. Gi i tillegg papirposen et ekstra særpreg ved å brodere på den!

//

Paper bags have been much used as part of the home interior the last couple of years. They are great as storage, flowerpots and deco. You can make your own paper bags in no time using old magazines, brown paper or any other paper you have lying around the house. Embroider your paper bags to make them really stand out!

Start med å brodere på papiret. Jeg brukte sider fra et gammelt interiørmagasin. Jeg tegnet opp med gråblyant det jeg ville brodere. Fordi papiret lett får rifter ved mange nålstikk ved siden av hverandre bør mønsteret være forholdsvis stort. Når broderingen er ferdig kan papirposen brettes. Se foto under.

//

Start by embroidering a sheet of paper. I used sheets from an old interior magazine. Ones embroidered, fold the paperbag as shown in photo below.

Fix ferdig!

Fine til urter i kjøkkenvinduet - bare husk å fjerne posen når urtene skal vannes!

//

Great for herbs in your kitchen window. Just remember to remove the paper bag when watering!

 

Her er en pose laget av et tynnere papir. I tillegg til brodering sydde jeg på et par lapper av stoff.

//

Paper bag made of brown paper. On this one I sewed on a couple of patches as well as embrodered.

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts
bottom of page