top of page
  • Wonderwood

GIVEAWAY i samarbeid med Sukhi

Har du besøkt Wonderwood på Instagram i dag?

I samarbeid med Sukhi har jeg fått lov til å gi bort 2 valgfri bordbrikker til en heldig vinner!

Sukhi er en sosial virksomhet som selger høy-kvalitets designertepper. Hvert teppe er et unikt kunststykke som er håndlaget av teppemakere i Nepal, Tyrkia, India og Marokko. Prisene deres er det heller ikke noe å si på da de har kuttet ut mellomledd som varehus og fysiske butikker.

Likevel betaler de sine arbeidere godt - i Nepal tjener teppemakerne 2-3 ganger mer enn gjennomsnittslønnen i landet.

Sukhi skilter med rene naturprodukter, fri for enhver kjemisk behandling. De bruker kun 100% ren ny ull fra New Zealand. Ullkulene er farget uten giftstoffer, azo eller allergener. Sukhi-tepper inneholder derfor ingen skadelige ingredienser eller avfallsstoffer.

På Sukhis hjemmeside kan man designe sine egne ullkuletepper og mixe og matche farger til man får den stilen og fargekombinasjonen man ønsker seg.

Bordbrikkene og ullkuleteppene er som små kunstverk og mine brikker (som er grå og hvite) har fått hedersplassen i kjøkkenhylla.

Vil du vite mer om Sukhi, deres tepper og teppemakere, besøk dem på hjemmesiden eller sosiale medier: Instagram + Facebook ...og har du lyst til å prøve vinnerlykken; kryss fingre og tær bli med på GIVEAWAY på Instagram-profilen min HER!

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts
bottom of page