top of page
  • Wonderwood

Tips til hjemmelagde julegaver 8: diy nøkkelanheng i skinn // Homemade Christmas gift ideas 8: diy l

Selv om vi nærmer oss den store kvelden med stormskritt er det fortsatt tid til et par små gaveprosjekter. Disse søte nøkkelanhengene i skinn lages i en fei og er et prosjekt som passer like godt til barn som til voksne.

//

Christmas is just around the corner, but there`s still time for a few homemade gift projects. These leather and yarn keychains are really easy and can be made by both kids and adults.

Du trenger:

Skinn (jeg klippet i en gammel og rar skinnjakke!)

Garn

Hullemaskin

Nål

Materials:

Leather

Yarn

Hole punch

Needle

Slik gjør du:

Strek opp den formen du vil ha på skinnanhenget og klipp ut. Husk både for- og bakside. Hus-mønsteret kan du laste ned HER. Lag små hull i en av skinnlappene, tilpasset mønsteret du ønsker. Sy med garn mellom hullene. Lim en skinnlapp på baksiden slik at anhenget ser fint ut både foran og bak. Ta hull til nøkkelring eller hyssing som nøklene kan festes i.

//

How to:

Draw the shape on leather and cut out x 2. Download the house shape HERE. Make little holes with a hole punch and sew with yarn between the holes. Attach the rear side with glue to make the keychain on pretty on both sides. Make a hole to hang the key ring.

En flott gave til den som har alt!

 

Trenger du flere julegavetips?

Looking for more Christmas gift ideas?

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts
bottom of page