top of page
  • Wonderwood

diy konglekrans til jul // diy pinecone wreath

Ingenting sier vel jul som en vakker krans.

Jeg liker å bruke naturmateriale i juledekorasjonen og denne kransen er en mix av ting sanket i hagen og rester av hobbymateriale fra hobbyrommet. Den er rask å lage og man tar hva man har: den perfekte førjuls-diy!

//

Nothing says Christmas like a beautiful wreath.

I love using natural materials and this easy wreath is a mix of things from my garden and scraps from my craft room

For å lage kransen brukte jeg en broderingsring som base. Jeg festet treperler, tøyremser med kongler på, små stjernegirlandere og blonder til ringen. Tøyremsene stemplet jeg med små ord og setninger. Rundt selve kransen (broderingsringen) festet jeg grankvister med blomstertråd.

//

To make the wreath I used a embroidery hoop. To the hoop I attached strings with wooden beads, fabric scraps with pinecones glued to it, paper stars and laces. I stamped words on the fabric scraps. Around the embroidery hoop I attached fir twigs.

Små papirstjerner på en tråd...

//

Paper stars on a string...

I morgen skal jeg pynte huset til jul og jeg gleder meg til å finne den perfekte plass til konglekransen!

//

I`m decorating for Christmas tomorrow and can`t wait to find a perfect place for my pinecone wreath

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts
bottom of page