top of page
  • Wonderwood

diy makrame lampeledning // diy macrame lamp cord

Jeg er veldig glad i lekre lamper, men synes ofte det er vanskelig å finne riktig lampe til riktig sted i huset. I et par år har lampen i dette innlegget hengt i det store stuevinduet mitt, men selv om jeg digger lampen for den industrielle looken og den store pæren, har den sett litt naken og alene ut i vinduet.

Inspirert av samme teknikk som jeg brukte på makrame-sleivene i et innlegg tidligere i sommer, forsøkte jeg meg på flettemakrame på lampeledningen.

//

I just love lamps, but I sometimes find it difficult to find the right lamp to the right space. The lamp in this post has been hanging in my livingroom window for a couple of years, but it always looked a bit weird due to its naked cord.

Det er få materialer som behøves i dette prosjektet: en lampeledning, kjøkkenhyssing og en saks. Fremgangsmåten er den samme som i innlegget om tresleivene.

//

Materials: Lamp cord, string and scissors

How to: See my macrame ladles post.

Før/before:

Etter/After:

God ny uke til deg!

Hope you have a good week!

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts
bottom of page