top of page
  • Wonderwood

diy støpte fliser med motiv // diy molded tiles with prints

I vinter kom jeg over en utenlandsk nettbutikk med de flotteste deko-fliser.

Flisene var i mange forskjellige fasonger og størrelser og med fine trykk og mønster.

Men etter å ha klikket meg gjennom hele butikken og deretter mailet med innehaveren måtte jeg skuffet innse at de ikke sendte varer til Norge.

Men flisene har jeg ikke glemt og de har etterhvert forblitt en inspirasjon til å forsøke å lage noe liknende selv.

//

A few months ago I discovered a beautiful webshop selling the most unique deco tiles.

The tiles came in various shapes and sizes and were decorated with lovely prints and patterns. I`m sure I clicked every tile in the webshop and even sent a mail to the shop owner. I was so disapointed to find out that they didn`t send tiles abroad. But I`ve never forgotten the tiles (you know what its like when you find something you just LOVE) and I decided to try to make something simular myself.

Mine fliser er selvsagt mye enklere i formen og laget av vanlig betong. For å støpe flisene brukte jeg plastbokser og gamle kakeformer. Noen av flisene ønsket jeg å kunne henge opp, så jeg laget hull til tråd ved hjelp av sugerør.

//

My tiles have a much simpler shape as I used plastic boxes and old cake tins as molds.

Motivene jeg ønsket å bruke på flisene, fant jeg i gamle interiørblader.

Jeg brukte flisen som mal, streket rundt og klipte ut.

//

I found clipart in old interior magazines

Deretter limte jeg motivet til flisen med decoupage

//

The clipart was glued on to the tile using modge podge

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts
bottom of page