top of page
  • Wonderwood

diy print på stoff // diy printed fabric

Årets første ferieuke er helt på tampen og disse siste timene av ferien har jeg kost meg med et lite og dekorativt diy-prosjekt. Dere som er innom Wonderwood jevnlig har sikkert lagt merke til min dille på botaniske print og vintage-plansjer og her kommer altså enda et prosjekt på samme tema :)

(Det finnes en grunn til at jeg har plantedilla akkurat nå og den ser du lengere ned i posten...)

Har du forsøkt å printe på stoff før?

Jeg hadde ikke før i kveld! Ideen fikk jeg da jeg oppdaget en (glemt) bunke selvklebende ark på hobbyrommet. De var nok tiltenkt et annet prosjekt en gang i tiden, men nå kom de altså til nytte i printeren. Arkenes eneste funksjon er å holde stoffet stivt nok til å kunne printe på.

For å prøve selv trenger du: Stoff, selvklebende A4-ark, printer, saks

//

Materials: Fabric, selfadhesive A4 sheets, printer, scissors

1// Klistre det selvklebende A4-arket til et stykke stoff 2// Klipp til stoffet og arket 3// Print motivet på stoffet 4// Fjerne det selvklebende arket

//

1// Attach the selfadhessive sheet to the fabric 2// Cut around the sheet and facric with a scissor 3// Print your motive on the fabric 4// Remove the selfadhessive sheet.

Jeg driver også med et litt større "botanisk" prosjekt for tiden; nemlig et etterlengtet drivhus i hagen! Dersom du allerede er drivhusentusiast, eller drømmer om ditt eget drivhus, følg med her på Wonderwood fremover!

God sommerkveld fra

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts
bottom of page