top of page
  • Wonderwood

diy botaniske tallerkner // diy botanical plates

Et sommerlig diy-prosjekt har tatt form i løpet av helgen; jeg ønsket meg noe i botanisk stil til veranda-veggen. Disse enkle pynte-tallerknene er (med litt forarbeid) laget i løpet av en halvtimes tid! Under ser du hvordan:

// 1. Samle blader og blomster // 2. Press bladene og blomstene slik at de blir så flate som mulig. Jeg presset dem i tunge bøker // 3. Lime bladet til tallerkenen med decoupage i flere lag. // 4. Finn eller lage etiketter med navn på planten. Jeg lagde mine selv i et bilderedigeringsprogram.

// 1. Gather leaf and flowers // 2. Press leafs and flowers as flat as possible. I pressed mine in a heavy book // 3. Glue the leaf to the plate using mod podge // 4. Print a plant label (google) or make your own. I made mine in PhotoScape.

Foreløpig tørker de på spisebordet. I morgen skal de få plass på veranda-veggen!

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts
bottom of page