j u n i // j u n e

June 2, 2016

 

J U N I

 

Verandaen begynner å finne sommerformen. Det tar alltid litt tid før utelivet finner sin form og fasong og veranda og hage kan tas i bruk for alvor. I går kom min nye bambus-benk fra Ingarden. Kjempefin og ikke minst behagelig å sitte i. Èn middagshvil og en aften med ost og kjeks er allerede testet ut i benken. Godkjent!

 

 

 

 Det spirer og gror i hagen. Foreløpig har jeg ikke plantet annet enn stauder - verandablomstene har latt vente på seg. Til helga blir det tur til hagesenteret. Jeg har dessuten et helt nyanlagt blomsterbed som skal fylles.

 

 

 

 

 

 

Jeg ønsker meg mange dager som denne i sommer og jeg ønsker deg en fin juni!

 

 

 

 

 

Tags:

Please reload

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts

April 28, 2020

Please reload

Copyright

© 2016 by Wonderwood

Proudly created with Wix.com

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Round
  • Pinterest Round

FOLLOW ME ON INSTAGRAM


LIKE ME ON FACEBOOK

 

WATCH ME ON PINTEREST

 

 

LIKE WHAT YOU SEE?

HAVE ANY QUESTIONS?