top of page
  • Wonderwood

diy speckled pot

Jeg har uendelig med blomsterpotter til både innendørs og utendørs bruk. Blomsterpotter er egentlig litt som puter og byttes gjerne etter sesong og trender. Jeg hadde en periode hvor alle pottene var turkise, den perioden varte riktignok ganske lenge, men nå kunne jeg ikke tenke meg den type turkis på noenting i huset.

Flere av pottene har blitt forvandlet og oppdatert opp igjennom. En skinnreim her og litt spraymaling der... Mitt siste lille potte-prosjekt er denne sinkpotten, opprinnelig med et heller slitsomt blomstermønster, nå med sorte prikker på hvit bakgrunn:

//

I`ve got lots of flowerpots in various colors and patterns. I upgrade and recycle my flowerpots all the time, I rarely have to buy new ones. My last little flowerpot project is this easy speckled effect pot:

Oppgrader blomsterpottene dine slik jeg har gjort ved å:

1. Male potten hvit (eller annen farge)

2. Sprute svart maling med en pensel

//

1. Paint the flowerpot white

2. Splash black paint with a paintbrush to get the speckled effect

Jeg har fått så mange hyggelige kommentarer både her og på Instagram fra både nye og gamle lesere den siste tiden og de verdsettes høyt! Tusen takk for alle søte ord!

God ny uke til dere!

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts
bottom of page