top of page
  • Wonderwood

diy lino printing

Jeg oppsøker ofte inspirasjonskilder på nett når jeg er i det kreative hjørnet eller trenger tips og veiledning i hvordan ting skal lages. Som regler klikker jeg meg inn på nettsider som Pinterest og Craftgawker, men det hender også at jeg kommer over uoppdagede perler. For et par måneder siden oppdaget jeg det utrolige inspirerende nettsamfunnet We make Collective. Det viste seg at en av de kreative sjelene bak dette samfunnet er damen som skriver Fall For DIY aka. verdens flotteste diy-blogg!!

Filosofien bak nettsamfunnet er å lære, lage og dele og la kreativiteten blomstre! Annenhver måned sender nettsiden ut kreative pakker til sine medlemmer, med det siste innen hobby og materialer. Tanken er at pakkene skal inneholde materialer det er vanskelig å få tak i hos vanlige hobbybutikker og som skal bidra til å utvikle kreative evner og kanskje lære noe nytt.

Gjett om jeg var spent da min april-pakke lå i postenkassen! Jeg visste ikke helt hva jeg kunne forvente av verken kvalitet eller kvantitet, men jeg skal love at jeg ikke ble skuffet. Månedens tema var lino print og pakken innehold ikke mindre enn 9 materialer og verktøy (lino, skumblokk, stempel-puter x 2, lino-skjærer med flere forskjellige blader, stempelblokker x 2, stoff, stoffpose til å stemple på) Sammen med innholdet fulgte også et hemmelig medlemspassord til We Make Collective-nettsiden, for inspirasjon og teknikker til hvordan månedens pakke kunne brukes (litt sånn Mikke Mus detektiv-klubb feeling :))

//

I often seek inspiration online when I`m feeling creative or just looking for another project. Most of the time I visit the same pages, such as Pinterest or Craftgawker, but every once in a while I discover new inspirations and creative people. We Make Collective is one of my latest treasures found online and I`m totally in love! We Make Collective is a creative collective with the philosophy of living a creative liftestyle. Every other month they send creative kits to their members containing new and exciting materials.

I was SO excited when I received my first kit, I didn`t really know what to expect, but I was certainly not disappointed! The kit contained nine materials and tools and even a member password to the website with lots of inspiration and tips on lino printing (I love the secret detective club feeling with the password....!!)

Jeg har ikke prøvd lino-stempling tidligere, men synes det er kjempestilig med hjemmelagde stempler. Mitt første ble et kaktus-stempel (inspirert av DETTE tøffe kaktus-tapetet!)

//

I`ve never done lino printing before, but I`ve always liked the homemade stamps on every diy blog. My first stamp was inspired by THIS beautiful wall paper

Prosjekt "Stemplet blyantpose" ble etterhvert et samarbeidsprosjekt mellom 3-åringen i huset og meg. Hun synes det ville vært fint med gule prikker på posen og sprutet gulmaling på posen midt i stemplingsprosessen som foregikk på spisestuebordet. Dermed fikk hun lov å lage gule store prikker på resten av posen også, som et slags cover-up for de små, litt mer tilfeldige prikkene :)

//

Project pencil case turned out to be a cooperation between my 3 year old and me, as she splashed yellow paint on my pencil case during the stamping. To cover up the little yellow splashing she was allowed to paint yellow dots in a bit more organized way...

Også denne ble til i mitt første møte med lino-stempling. Et lite tipi-trykk som skal broderes i kantene etterhvert...

//

Here`s another one of my lino stamp projects. Small tipi`s for my wall...

I juni-pakken fra We Make Collective er tema Fimo-leire og støping - jeg gleder meg allerede!

Ha en kreativ mai!

Hope you have a Creative May!

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts
bottom of page