top of page
  • Wonderwood

diy farge egg med blåbær // diy blueberry dyed eastereggs

Med påsken rett rundt hjørnet deler jeg en enkel og dekorativ påske-diy;

Egg farget i blåbærsyltetøy. Blåfargen blir helt nydelig og du kan enkelt lage egg i mange forskjellige blåtoner.

//

With Easter just around the corner I`ll share a easy and decorative egg diy;

Blueberry jam dyed Eastereggs.

Slik gjør du:

Rør ut 3-4 spiseskjeer med blåbærsyltetøy i ca 1,5 liter vann. Kok opp og la saften koke i 10 min. Avkjøl saften helt og legg eggene oppi. For å oppnå en dypblå farge lar du eggene ligge i saften over natten. Ønsker du en ombre-effekt kan du ta ut et egg i timen, slik at blåfargen blir en nyanse dypere for hver time som går. Jeg blåste mine egg fordi jeg ønsket å bruke dem til dekorasjon, men man kan selvsagt gjøre det samme med kokte egg som skal serveres til påskefrokosten.

//

How to:

Stir 3-4 tb spoons of blueberry jam into boiling water and let it boil for about 10 min. Cool the water and put the eggs in. The eggs will get a dark blue color if you leave them in over night. For a ombre effect remove a egg every hour.

Er du i gang med påskeforberedelsene og ønsker mer inspirasjon?

Oppskrift på egg med marmor-effekt finner du HER.

//

Looking for more Easter inspiration?

Check out last years Marbled Eggs HERE.

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts
bottom of page