freebie: watercolor clipart

February 28, 2016

 

 

Denne helgen har jeg testet ut noe jeg ikke har prøvd før, nemlig digitalisering av egne tegninger.

Egentlig har jeg vel testet ut 2 ting jeg ikke har mye erfaring med; digitalisering OG vannmaling. Maling og tegning har aldri vært min sterke side, kreativiteten får som regel utløp på andre måter, men jeg er alltid åpen for å nye kreative prosjekter.

 

Jeg ønsket å male elementer jeg kan bruke i kollasjer og menyer på nettsiden min. Det er dessuten omtrent så langt maleferdighetene strekker seg :) Men det er gøy å pensle litt og kjempegøy å leke med tegningene på pc`n etter at de er scannet.

 

 

 

 

Header av vannmaling testet ut på bloggen!

Kult, ikke sant?

 

 

 

 

 

 

 Lag meny på nettsiden din med flotte vannfarger:

 

 Du finner alle elementene for nedlasting her:

 

 

 

Please reload

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts

April 28, 2020

Please reload

Copyright

© 2016 by Wonderwood

Proudly created with Wix.com

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Round
  • Pinterest Round

FOLLOW ME ON INSTAGRAM


LIKE ME ON FACEBOOK

 

WATCH ME ON PINTEREST

 

 

LIKE WHAT YOU SEE?

HAVE ANY QUESTIONS?