top of page
  • Wonderwood

freebie: watercolor clipart

Denne helgen har jeg testet ut noe jeg ikke har prøvd før, nemlig digitalisering av egne tegninger.

Egentlig har jeg vel testet ut 2 ting jeg ikke har mye erfaring med; digitalisering OG vannmaling. Maling og tegning har aldri vært min sterke side, kreativiteten får som regel utløp på andre måter, men jeg er alltid åpen for å nye kreative prosjekter.

Jeg ønsket å male elementer jeg kan bruke i kollasjer og menyer på nettsiden min. Det er dessuten omtrent så langt maleferdighetene strekker seg :) Men det er gøy å pensle litt og kjempegøy å leke med tegningene på pc`n etter at de er scannet.

Header av vannmaling testet ut på bloggen!

Kult, ikke sant?

Lag meny på nettsiden din med flotte vannfarger:

Du finner alle elementene for nedlasting her:

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts
bottom of page