top of page
  • Wonderwood

diy polaroid bilder // diy polaroid photos

Er ikke gamle polaroid-foto sjarmerende og tøffe? Det synes jeg og jeg sparer for tiden til et skikkelig vintage kamera med blitz, gjerne i rosa eller mint i ekte retro-stil. Det har stått lenge på ønskelisten!

Enn så lenge nøyer jeg meg med jukse-varianten av polaroid-foto, nemlig digitale polaroid-rammer som man finner på nettsider som bl.a Pinterest.

Her deler jeg hvordan man kan bruke slike rammer og i slutten av innlegget kan du laste ned mine egne polaroid-rammer.

Slik bruker du rammene:

- Start med å laste ned rammene og lagre dem til pc`n. Rammene i dette innlegget er i png-format og kan åpnes i alle fotoredigeringsprogram. Jeg bruker ofte gratis-programmet PhotoScape.

- Åpne rammene i et fotoredigeringsprogram

- Last opp bildene du ønsker å ramme inn og tilpass disse til rammene. Fordi rammene er i png-format er de transparende der bildet skal plasseres, noe som gjør det enkelt å tilpasse bildene perfekt i rammen. Lagre bildet. Når alle bilder er plassert i rammene ser det slik ut:

- Åpne et Word-dokument og sett inn bildet med rammene. Nå kan du printe ut bildet på det papiret du ønsker. I mangel av fotopapir printet jeg mine på matt tykt papir. Det ble i grunn veldig fint!

- Klipp ut de fire bildene

Bildene kan brukes til mye rart. Mine fikk plass på vedkassen :)

Lyst til å prøve?

Her finner du rammene:

Download frames:

Want to reas this in English or any other language?

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts
bottom of page