Rustikk veggdekor // Rustic Wall hanging

Førjuls-tiden er den perioden i året jeg er på mitt aller mest kreative, det bugner av ideer og inspirasjon på blogger, Instagram og Pinterest og jeg har alltid flere små-prosjekter gående. Det blir noen halvferdige prosjekter liggende i skuffer og skap i løpet av et år, men juleprosjektene kommer jeg stort sett alltid i mål med. Noen av årets prosjekter deler jeg her på bloggen frem mot jul. r u s t i k k j u l e d e k o r:

Denne enkle, men dekorative veggpynten lager du lett på en halvtime.

Heng opp på veggen....

...eller kanskje utendørs?

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts

Copyright

© 2016 by Wonderwood

Proudly created with Wix.com

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Round
  • Pinterest Round

FOLLOW ME ON INSTAGRAM


LIKE ME ON FACEBOOK

 

WATCH ME ON PINTEREST

 

 

LIKE WHAT YOU SEE?

HAVE ANY QUESTIONS?