Veggheng

September 3, 2017

Jeg deltar stadig vekk i giveaways og gi-bort`er på Instagram, men vinner bare en sjelden gang. Denne gangen stod imidlertid vinnerlykken meg bi (!!!) og den flotte premien henger nå på veggen over spisebordet. Den har lenge ligget i en eske i skapet, jeg har liksom ikke funnet noen passende plass for det flotte vegghenget, men i dag bestemte jeg meg for at den skulle få hedersplassen ved spisebordet.

 

 

Det er nesten så jeg angrer på at jeg ikke har fått hengt den opp før - det ble SÅ fint!

 

 

 

Vegghenget er laget flinke av Iissic  - som tryller med ull i alle farger. Besøk nettbutikken hennes HER.

 

 

 

 

Høsten er rett rundt hjørnet og det er deilig å innrede med tekstiler og levende lys. Pastellfargene i stua skal ut og høstfargene og ullteppene skal inn! Jeg liker høsten litt jeg...

 

 

 

God høst til deg!

 

 

Please reload

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts

April 28, 2020

Please reload

Copyright

© 2016 by Wonderwood

Proudly created with Wix.com

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Round
  • Pinterest Round

FOLLOW ME ON INSTAGRAM


LIKE ME ON FACEBOOK

 

WATCH ME ON PINTEREST

 

 

LIKE WHAT YOU SEE?

HAVE ANY QUESTIONS?