top of page
  • Wonderwood

6 vårlige gjør-det-selv // 6 spring diys

Våren nærmer seg sakte men sikkert og det kribler i kroppen etter å forberede og skape. Men med senebetennelse i armen og klar beskjed om å holde armen helt i ro må jeg nøye meg med å samle inspirasjon enn så lenge. Det buger av gode og vårlige ideer og man trenger ikke alltid finne opp noe nytt å lage selv. Det er lov å bruke gode ideer til å lage noe på din måte og med din vri. Håper du inspireres av bildene under.

Med påsken rett rundt hjørnet er tiden inne for påskepyssler. Disse tøffe betong-eggene lager du enkelt ved å fylle tomme eggeskall med betong eller ved å bruke pappegg som former. Pynt med fjær og knyt en hyssing rundt!

Plantehengere finnes i mange forskjellige varianter, fra makrame til skinn. Hos Lobster and Swan fant jeg denne, laget av en gammel hekleduk. Kjempesjarmerende!

Jeg er allerede i gang med såing av frø. Bittesmå tomatplanter, redikker og solsikker vokser villig i vinduskarmen. Frøene som blir til overs putter jeg i egenlagde frøposer. Print dem ut HER.

Lag egne betongplantere til sukulentene og kaktusene i ditt liv. Støp i tomme bokser, former og eller i melkekartonger sånn som Erin Made This.

Det enkle er ofte det beste OG det vakreste! Så vårlige frø i skjøre eggeskall.

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts
bottom of page