6 vårlige gjør-det-selv // 6 spring diys

March 12, 2017

Våren nærmer seg sakte men sikkert og det kribler i kroppen etter å forberede og skape. Men med senebetennelse i armen og klar beskjed om å holde armen helt i ro må jeg nøye meg med å samle inspirasjon enn så lenge. Det buger av gode og vårlige ideer og man trenger ikke alltid finne opp noe nytt å lage selv. Det er lov å bruke gode ideer til å lage noe på din måte og med din vri. Håper du inspireres av bildene under.

 

 

Med påsken rett rundt hjørnet er tiden inne for påskepyssler. Disse tøffe betong-eggene lager du enkelt ved å fylle tomme eggeskall med betong eller ved å bruke pappegg som former. Pynt med fjær og knyt en hyssing rundt!

 

Source

 

 

Plantehengere finnes i mange forskjellige varianter, fra makrame til skinn. Hos Lobster and Swan fant jeg denne, laget av en gammel hekleduk. Kjempesjarmerende!

 

 Source

 

 

Jeg er allerede i gang med såing av frø. Bittesmå tomatplanter, redikker og solsikker vokser villig i vinduskarmen. Frøene som blir til overs putter jeg i egenlagde frøposer. Print dem ut HER.

 

 Source

 

 

Lag egne betongplantere til sukulentene og kaktusene i ditt liv. Støp i tomme bokser, former og eller i melkekartonger sånn som Erin Made This.

 

Source

 

 

Denne fine IKEA-hack`en fra Treasures and Travels lager du lett på en kveld. Finn frem garn og barndommens pom-pom-kunster og lag et unikt pledd til kjølige vår-kvelder.

 

 Source

 

Det enkle er ofte det beste OG det vakreste! Så vårlige frø i skjøre eggeskall.

 Source

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts
Please reload

Copyright

© 2016 by Wonderwood

Proudly created with Wix.com

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Round
  • Pinterest Round

FOLLOW ME ON INSTAGRAM


LIKE ME ON FACEBOOK

 

WATCH ME ON PINTEREST

 

 

LIKE WHAT YOU SEE?

HAVE ANY QUESTIONS?