top of page
  • Wonderwood

diy: 3 måter å gjenbruke glass og metall til stilige urtepotter // 3 ways to upcycle jars and cans t

Jeg har fått dilla på å så og bruker alle slags kopper og kar til små tomatspirer, gressløk og persille. Vinduskarmene er fulle og jeg håper det snart blir vær til å flytte noe ut i hagen. Man kan så i nærmest hva som helst, men jeg liker at det ser litt dekorativt ut i vinduskarmen. Gamle hermetikkbokser og barnematglass er glimrende hus for små spirer.

Her er 3 måter å forvandle glass og metall til flotte urtepotter på:

// 1: Tvinn bånd rundt en hermetikkboks for en enkel oppgradering. Jeg penslet boksen med lim før jeg tvinnet båndet rundt // 2 + 3: Skriv en vårlig tekst i et word-dokument, print og klipp ut små remser med ord. Jeg festet remsene til glasset med decoupage // 4: Klipp remser med stoff tilpasset hermetikkboksen, lim stoffet til boksen.

// 1: Brush the jar with glue before twisting a ribbon around it // 2 + 3: Write your favourite spring text in a word-document, print it and cut the words into little strips. I glued the strips of paper to the glas using mod podge // 4: Cut strips of fabric in the size of the yar. Glue the fabric to the jar.

"You can cut all the Flowers,

but You cannot keep Spring from coming"

"Enn en liten solskinnsbønn; vesle spire bli snart grønn!"

Vårlig tirsdagskveld fra:

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts
bottom of page