top of page
  • Wonderwood

10 torsdags bruktfunn // 10 Thursday Thriftstore finds

Jeg elsker å handle brukt og foretrekker gjerne brukt interiør fremfor nytt. Særlig liker jeg den industrielle og rustikke bruktstilen med stål, tre og patina. Her hvor jeg bor er det lenge i mellom loppemarkedene og langt i mellom de gode bruktbutikkene, men heldigvis finnes det også brukt på nett.

Se mine 10 brukte torsdagsfavoritter under:

//

I love Thrifts and often prefer 2nd hand over new interior. I especially like the industrial and rustic style. Where I live there are few fleamarkets and thrisftstore, but luckily thrift treasures can be bought online.

See my 10 Thursday Thriststore online finds:

Blue cups - Finn.no Industrial lamp: Finn.no

Net: Finn.no Storage: Epocho

Hvor handler du brukt interiør?

//

Where do you buy your thrifts?

Tags:

Take me back

to Wonderwood

Recent Posts
bottom of page